شخابيط بنوتة


 
الرئيسيةبوآبتنــآاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل التشيز كيك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دمـوع القمـر
عضوة ذهبية
عضوة ذهبية
avatar

انثى العمر : 22
المزاج : قشطه
الوطن : من ارض الله الواسعه
عدد الرسائل : 2924
تاريخ التسجيل : 19/05/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل التشيز كيك   20/5/2009, 11:54 am

تشيز كيك الفستق البارد
*المقادير
* القشرة المتفخه
*رزمة جبن فيلاديفيا
* 3 كؤوس صغيره حليب
* علبة جبنه كيري
* 2/1 علبة حليب مركز ومحلى
* 4 مغلفات دريم ويب
* قطرات من اللون الاخضر
* 4/1 كأس فستق مطحون ناعم
* 3 1/2 كؤوس كريمه مخفوقة وبارده
* 1/4 كأس شوكولاته ذائبه للتزين
* بندق و فستق مقطّع

*الطريقة
- إخبزي طبقة القشره وبرّديها . اخفقي الجبن وكأسين حليب في طاسة كبيرة, بالخلاط الكهربائي على السرعة المنخفضة حتى تنفش .
- أضيفي الحليب الباقي والجبنه والحليب المركز والمحلى ولون الغذاء والفستق, واخفقيهم جيدا حتى يمتزجو ويثخن المزيج بعض الشّيء ضعيها فورا على القشرة.وضعي فوقها الكريمه المخفوقة .
- برّديها وهي مغطّاة على الأقل لساعة. مباشرة قبل التقديم رشيها.
بصوص الشوكولاته والفستق والبندق.
القشرة المتفخه :
* 1/2 كأس زبده
* كأس ماء
* كأس طحين متعدّد الأغراض
* 4 بيضات
الطريقة :
- سخني الفرن إلى 400 درجة فهرنهيت . ادهني صينيه بالزيت .
- اخلطي في قدر الزبده والماء على النار إلى الغليان.
- اضيفي الطحين وحركي بشدّة إلى أن يتشكّل الخليط بشكل كرة .
- اخفقي البيض, ثم اضيفيه لخليط الطحين بالتدريج مع الخفق المستمر حتى يخلط تماما .
- افردي العجينه في الصينيه وإخبزيها لحوالي 30 دقيقة ثم برّديها بالكامل.
- حوالي 30 دقيقة واستخدميها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
واحده طيبه
عضوة مميزة
عضوة مميزة
avatar

انثى العمر : 22
المزاج : عادى
الوطن : بيتنا
عدد الرسائل : 103
تاريخ التسجيل : 04/07/2009

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التشيز كيك   26/7/2009, 11:03 am

اكيد حلوه علشان منك

كمان انا عارفه انك بتحبى التشيز كيك موووت





دلوقتى صعب تلاقى واحده طيبه...فى زمن مفيش فيه ناس كتيره طيبين

جمبك و لو تحتاجها تبقى قريبه...... ودى فى الحياه مش هتقابلهاااا مرتين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل التشيز كيك
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شخابيط بنوتة :: |×اُنُوُثَتُكٍ×| :: " مطبخنآ «-
انتقل الى: